Център за професионална и битова хигиена !
   ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Нашият символ   
Отворената черна мида с перла е символ на растежа, чистотата, мъдростта и новото начало. Двата символа са знак на енергия, опит и прозрение с които служителите на фирмата приемат предизвикателствата в областта на професионалната хигиена и чистота.
Нашата цел
Нашето желание е да предлагаме пълноценни и ефективни решения в областта на почистването и хигиената за една определена група клиенти и потребители, като доказваме конкурентоспособността си навсякъде и по всяко време.
Благодарение на компетентното отношение към потребителите МИК ТРАФИК има голям брой клиенти, доверили се на перфектното обслужване.
Богатата гама от продукти гарантират перфектните резултати. За МИК ТРАФИК успеха на потребителите стои над нашия собствен успех. Затова целта ни е да задоволим желанията и изискванията на нашите клиенти.
Грижим се за детайлите и сме организирали така, че да се обособят няколко сектора на обслужване. Служителите в тези сектори са специалисти в съответните области и изработват конкретни стратегии и концепти за по - доброто икономическо и екологично решение. Нашата основна цел е да улесним Вашия живот.
В какво вярваме
Ние вярваме в това, че в основата на успеха на нашата фирма се дължи на силата на нашия екип. Ние вярваме в това, че непрекъснато трябва да оправдаваме доверието на нашите клиенти. Ние се задължаваме да разработваме продукти, които са максимално екологично чисти и гарантират здравето и сигурността на нашите клиенти и потребители.
Един от основните аспекти на нашата работа е да осигуряваме непрекъснато сигурността и на нашите потребители и служители. Желанието ни е да пазим хората, да пазим и природата. Точно заради това нашите продукти и системи непрекъснато биват развивани и усъвършенствани. Нашата основна задача е да повишаваме вашите и нашите успехи.

начало      ::      продукти      ::     услуги      ::     за нас      ::     контакти
created by WebBG.net