Мик Трафик Груп | Фирмен профил | Условия | Контакти | Кариери | Партньори | Форум | към стария сайт
 
Хигиенни консумативи
Новини
 
Поръчайте новия освежител
● Освежител с аромати на цветя ● Предназначен да даде усещането за пролет ● Подходящ за тоалетни, обществени чакални, ...
пълен текст
 
Новият компактен дозатор enMotion Impulse
Дозатор за кърпи за ръце enMotion 4 предимства благодарение на съвременните технологии Хигиена Без директен контакт между потребител и ...
пълен текст
 
Антибактериална ароматизирана подложка за писоари
ВЪЛНАТА Ароматизираща подложка за писоар По свеж и чист писоар: 10 пъти повече ухание в сравнение с ...
пълен текст
 

Препоръчваме Ви
 


E-mail бюлетин
 
напишете своя email адрес за да получавате актуална информация

Вход за дистрибутори
 

Партньори
 

Мик Трафик - хигиенен мениджмънт и консултация

Основните потребители на продуктите на „МИК ТРАФИК" са хотели, ресторанти, обществени и промишлени сгради, предприятия на хранително-вкусовата промишленост и селското стопанство, болници. “МИК ТРАФИК” предлага на своите клиенти цялостна система за поддържане на хигиена, съчетаваща използването на висококачествени препарати за почистване, измиване, изпиране и дезинфекция и на съвременни машини и технологии, които са икономични и не замърсяват околната среда.

Продуктите на “МИК ТРАФИК” притежават престижните сертификати ISО 9001, гарантиращи, че сервизното обслужване, научно-техническата и развойна дейност и производствените процеси отговарят на най-високите критерии за качество и за екологична безопасност.

Нашата програма за комплексно обслужване на потребителя включва не само доставяне на необходимите почистващи и дезинфекциращи препарати, но и осигуряване на инженерни системи за тяхното икономично и безопасно приложение, съдействие при въвеждане на системите в експлоатация и поддръжката им, както и разработване на хигиенни планове и консултации по поддържане на хигиената в обекта. Във връзка с присъединяването на България към структурите на Европейския съюз, „МИК ТРАФИК” предлага на своите клиенти съдействие при подготовката им за внедряване на системата НАССР (Анализ на Опасностите и Критична Точка на Контрол).

„МИК ТРАФИК” ЕООД разполага с отлично обучени търговско-технически консултанти, които предлагат професионални решения на възникналите проблеми и извършват периодични консултации по използването на препаратите и обучението на персонала.


Мик Трафик
- почистваща агенция

Мик Трафик - транспорт и спедиция; товарни превози в цяла Европа